Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2010 13:13 - Слави побесня, Росен Петров му става шеф в bTV
Автор: everyone09 Категория: Технологии   
Прочетен: 5249 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Слави побесня, Росен Петров му става шеф в bTV
 

Преди известно време, около седмица, "Ройтерс" оповести, че американският лидер Роналд Лаудър става притежател на bTV за колосалната сума от 400 милиона долара.

Информационната агенция обяви, че сделката между Рупърт Мърдок и собственика на компанията "Central European Media Enterprises", съкратено СМЕ, финализират сделката.

За продажбата на bTV на СМЕ се шумеше повече от година. Тя е собственик и на другите две телевизии PRO.BG и RING.BG. Причината за забавянето на сделката бе финансовата криза. Смята се, че след като взеха нещата в свои ръце ще последват драстични мерки в телевизията.

Дори се говори, че собствениците възнамеряват да поставят водещия Росен Петров да заеме мястото на сегашната директорка Вики Политова.

Водещият на "Нека говорят" е смятан като човек притежаващ уникални лидерски качества и ето защо смятат да го сложат за шеф на медията.

Освен това той притежава и едно от другите изисквания, а именно, да е в течение с новите тенденции и да има опит с правенето на телевизия. По повод на това в бранша се говори, че само този, който прави гледаема телевизия, той може да я управлява. Също така за новото назначение на Петров се говори, че е благодарение на топлите му отношения с премиера, за което свидетелствата са много. Положителният пи ар, който прави ченгето на Бойко Борисов е очеваден.

Именно благодарение на това е подпомогнат. Нали държавата е тази, която също участва в сделката на медията. Именно тя дава лиценза. Така излиза, че за новия си пост Росен Петров си е направил едно много добре пресметнато лобиране. Иначе казано, Бойко си слага свои хора. Подобен аналог е и в Нова, където пусна да се вихрят двамата "опосуми" Иван и Андрей.

А сега и в bTV, където ролята на глашатай ще изпълнява Росен Петров - новият шеф на Трифонов. Нещата се обърнаха.



Тагове:   bTV,   шеф,


Гласувай:
6



1. анонимен - БТВ - ТО
08.03.2010 10:16
Росен е достатъчно кадърен за да управлява бтв - то. Пък и на дългуча му трябва шеф щото съвсем взе да се повтаря и самозабравя. Пък ако не иска Росен за шеф да кандидатствува той самия.
цитирай
2. everyone09 - Slavi
08.03.2010 10:28
Съгласен съм с теб, на дългия му трябва някой, който да му покаже, че не е най- големия и да слезе на земята малко.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: everyone09
Категория: Технологии
Прочетен: 119716
Постинги: 43
Коментари: 3
Гласове: 37
Архив