Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2010 14:49 - Bluetooth слушалки с двойно предназначение
Автор: everyone09 Категория: Технологии   
Прочетен: 2360 Коментари: 0 Гласове:
0



Полският производител на ИТ аксесоари и периферия пусна на пазара стерео Bluetooth слушалки с вграден микрофон. Media-Tech MT3534 е универсално устройство, към което могат да бъдат включени всички видове слушалки, използващи стандартния мини-жак.
Нещо повече, освен слушалки, към устройството могат да бъдат включени стерео колонки и на практика то да бъде използвано като безжичен трансмитер на звук от компютър към HI-FI система.

BLUETOOTH NECKLACE EARSET MT3534 (както е пълното наименование на модела) е с мултифункционално приложение, тъй като може да бъдат използван като Bluetooth приемник към аудио системи както у дома, така и в колата. Устройството е съвместимо с A2DP профил (Advanced Audio Distribution Profile - разширен профил за аудио разпространение), което го прави подходящо за приемане на сигнал от голямо разстояние.

image

В допълнение, Аудио Видео профилът за дистанционно управление (AVRCP) позволява пълен контрол на мултимедията от самото устройство (play, stop, pause, forward, backward). Комплектът работи с всички устройства снабдени с Bluetooth технология, като лаптопи, PDA, мобилни телефони и други.
Според официалната информация, МТ3534 осигуряват чист дигитален звук без шумове или фон. Устройството разполага с литиево-полимерна презареждаща се батерия, позволяваща до 3 часа в режим на разговор и до 50 часа в стендбай. В комплекта е включен и USB кабел, с който бързо и лесно може да заредите батерията от свободен USB порт на компютъра.

 





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: everyone09
Категория: Технологии
Прочетен: 119794
Постинги: 43
Коментари: 3
Гласове: 37
Архив